Hemma Hos - Grafisk hall



Så här ser det ut när man kommer hem! Avskalat, praktiskt och med några grafiska former. Hatt + sko hyllan heter Frän och är från IKEA. Tycker att de passar in bra med sina böjda former, dessutom är det lätt att dammsuga under då skohyllan sitter fast på väggen. För alla extra skor har vi ett vit skoskåp även det från IKEA, Trones heter det. Wallstickers från Ferm Living, cirka 500 kr beställda på nätet. Tapet tallrikar är eget pyssel:)

När vi flyttade in så la vi in nytt golv, lister, trösklar, målade väggarna och dörrarna vita. Så, nu vet ni hur hallen ser ut!

Skall sätta mig och programmera nu, när killen kommer hem så blir det kanske att räkna matte inför högskoleprovet.  Blir nog intressant;-)

Ha en fortsatt trevlig lill-lördag!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Åh vilken jätte fin hall ni har, väldigt stilren och snygg, det gillar jag!

Ha en jätte bra lördag!

Kram Rebecka

2009-03-28 @ 10:33:54
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Emma

Härlig hall :) det ser liksom...typ rent ut :D haha, xD bra förklarat!





Är du med på earth hour ikväll då ? :)

2009-03-28 @ 12:06:08
URL: http://glamorouz.blogg.se/
Postat av: Emelie

BARA ETT TIPS



Jag har hittat en ny sida som är superenkel att samla poäng på och det behövs inte alls mycket för att du ska få hem ditt presentkort! I jämförelse med bland annat gratisbio, gratiskläder, gratismode, gratissajt osv så är denna sidan oerhört generös.



Passa på att bli medlem nu när sidan knappt har några medlemmar! Då är det ännu lättare för dig att få presentkort och vinna i deras tävling, jag har redan samlat ihop till ett på H&M och jag blev medlem igår. :) Här: http://www.freestreet.se/?r=4958

2009-03-28 @ 14:29:06
URL: http://eeemeliiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback