Flytt till wordpress!

Nej, nu sticker jag vidare måt grönare marker med en egen hostad wordpress blogg, inget mer segt blogg.se hurra!

Ny bloggadress: Graficum.se - häng med! Smygtitt på senaste blogginlägget här nedan...


1968

..Är vårat hyreshus ifrån, om man tittar noga så kan man hitta några av de tidtypiska kännetecknen virrvarr laminat
...Laminat bänkskivor med grått virrvarr mönster

Gammal kryddförvaring
...Traditionell kryddförvaring över bänkarna (som för övrigt är på 85 cm)
Badrums matta
...Genomrutten badrumsmatta med något groovy mönster
Självlysande lampknapp
... Och förstår, självlysande strömbrytare och handtag så att man hittar i mörkret!
Så, de första bilderna på våran nya lägenhet, förutom de som dykt upp på min twitter, Ha en trevlig vecka! Själv är den kommande veckan avsatt för skolarbete då både hemtenta och projektuppgift skall vara inlämnat den 22!

Tapet i köket


Skärmdump ifrån Boråstapeter.se tapet: BOROSAN easyup 37838

Hemma har vi knappt varit de senaste dagarna på grund av det arbetet som ska utföras i lägenheten. Igår så blev vardagsrummet klart, vita väggar och en mörkgrå fondvägg, blev bättre än vad jag förväntade mig! Idag så skall köket vara tapetserat när vi kommer hem i denna ljusa tapet med ett diskret geometriskt mönster ifrån Boråstapeter. Can't wait!

Bird Cage av Ferm Living

Bird Cage av Ferm Living

 

Här kommer en liten rapport ifrån flyttkaoset, för kaos är precis vad det varit de senaste dagarna! Men stort tack till familj och vänner som hjälpte till för annars hade det nog inte gått!

Nya lägenheten var i betydligt sämre skick än vad vi kommer ihåg (är det inte alltid så?) och flytten blev framskjuten pga av städfirma och anticimex personal... Det positiva är att vi ska få nästan hela lägenheten omtapetserad gratis så vi har tittat ut nya tapeter, mycket vit blir det kan jag avslöja;-)

Har klickat hem denna stickers i veckan, för vårat internet fick vi redan efter 2 dagar lite flyt i oflytet, Bird Cage av Ferm living. Hade stickers ifrån Ferm living i förra lägenheten och mycket nöjd med dem, perfekt när man bor i hyresrätt nu också!