Temavecka - Bakom


Foto: Privat


Har suttit och lekt lite photoshop med bilder som jag tog i måndags på min brors katt, vilka fina ögon han har eller hur? Missade att vara med i Johannas temavecka igår, men idag så är jag med igen! För tillfället så stor några kyckling filéer och svalnar,  ska ha en vän över  på middag ikväll, pastasallad med kyckling står på menyn! Ha en trevlig dag!

Temavecka - Under


Foto: Privat


Denna lilla  sötis besökte jag och mamma idag, han känner sig lite ensam då hans husse (min bror) har flygit  över till New York  och kommer att vara borta en vecka! Idag så fortsätter Johannas  temavecka, mitt bidrag här ovan visar under-delen av en bussig katt! 

Temavecka - ÖverFoto: Privat


Det är Temavecka hos gulliga Johanna på hennes blogg Inredning & Pyssel, kul idé tycker jag och hänger förstås på! Bilden ovan tog jag i fredags när jag  och pojkvännen var ute med båten större delen av dagen och kvällen, var så underbart fint väder! Alla mina favorit färger finns med i denna bild  som är tagen vid solnedgången!

Imorgon är temat Under, få se vad man kan hitta  på då;-)

Ha en mysig vecka!

Ramarna på plats!


Foto: Privat


Mycket blått på bloggen, och i vårat  sovrum som ni nog kan ana av denna bild. Ja, jag gillar blått;-) På bilden ser ni ramarna, som  jag  klädde in i samma fondtapet som vi har i sovrummet, på plats. Möblemanget i sovrummet går i ek, säng, golv, hyllar osv. På ena väggen har vi två tavellister som jag ställt upp ramarna på, samt mina rosa ljuslycktor från Pluto Produkter för 32  kr styck, jätte söta! Köpta på INNEonline.

Hoppas alla har en fortsatt trevlig helg!