Hemma hos oss - Bostadsrätten

 

Ett litet bildspel på våran lägenhet som vi flyttar ifrån imorgon! Både lite före & efter och lite bilder som jag aldrig visat innan bla på datorhörnan:)

Kommer inte att ha internet hemma, på grund av flytten, så kommer inte kunna svara på mail och kommentarer på ett tag!

*Pust* nu skall jag fortsätta med flytten så att man blir klar någon gång, ha det så bra så länge!

Hemma hos oss - Nya lägenheten

Här är lägenheten som vi flyttar till den 1 mars i år. Det är en rymlig två:a på 60kvm med mycket strukturtapet på väggarna:-P Tänk att man har fått stå i bostadskö i nästan 3 år för att få denna lägenhet i Skövde, det har verkligen hänt något i den staden...

Under maj så skall lägenheten stamrenoveras, vilket är väl behövligt! Helt nytt badrum (med badkar så klart) och stora delar av köket kommer då att byttas ut. Vi kommer att låta bli att göra om något annat i lägenheten innan detta är klart har vi sagt.

Om jag har många inredningsprojekt som ligger och gror? Jovars:D

Någon som vet något om hur det är att tapetsera över strukturtapet, går det att göra snyggt själv?

Vad hände med Roomservice?

Skärmdump kanal5.se

Skärmdump kanal5.se

Och nu pratar jag inte om den trevliga bloggen, utan om inredningsprogrammet på kanal 5. Igår var det tredje eller fjärde gången som programmet ej dök upp i rutan utan någon som helst förklaring.

Inte för att jag gillade det mest som de har gjort denna säsong, man jag skulle i alla fall ha snabbspolat igenom programmet i jakt på guldkorn, om det fanns några...

Nyfiken så sökte jag på google "vad hände med roomservice säsong 16" och hittade detta istället för att prata om det utpekade ämnet så är det flera sidor med hat kommentarer gentemot det "nya" Roomservice, är det därför de slutat visa programmet? Kommer de ens att visa det nu?

Någon som vet något?

Tisdagstema - Kaos

Copyright Hanna Sikter


Veckans tisdagstema passar vår lägenhet för stunden ypperligt! Kaos med lådor, påsar och uttömda garderober överallt...

Här ovan en bild på kartongen som rymmer delar av mitt kontor, ett kreativt kaos, har faktiskt köpt domännamnet www.kreativtkaos.se har känt ett bra tag att jag velat ha något mer minnesvärt namn:) Vad tycks? Kommer inte att ändras så mycket på webbplasten ännu, men jag funderar på att byta ifrån blogg.se till wordpress, lite inlägg att flytta på i så fall!

Ha en toppen vecka!

Inflyttningspresent..?

Kollage


Överst: Fågelmatare med sugpropp design Pascal Charmolu 125 kr på designtorget
Under: Herb savor 295 kr designtorget

Är det ok att köpa inflyttningspresent till sig själv? Eller ska man bara kalla det inköp då? I alla fall så klickade jag hem några saker ifrån Designtorget då jag blev helt kär i denna herb savor där man skall kunna förvara färska örter upp till tre veckor! Perfekt då det godaste jag vet är sallad och att ha färska örter i är ju så klart godast. Problemet är ju att köpta örter inte brukar klara sig så länge, speciellt irriterande när man bara använder högst några blad i varje sallad!

Sen att den är så snygg och härlig med sin gröna färg är bara en bonus!

Köpte även en liten fågelmatare som man kan sätta på utsida av ett fönster, få se om några småfåglar vågar komma så nära, är ju rätt så perfekt när man bor på tredje våningen:D

Webbprojekt för skolanHär är första sidan som är gjord ifrån grunden som jag och 3 andra gjorde klart i veckan! Blev riktigt nöjd:) Sidan är uppbyggd med hjälp av xhtml Strict, CSS och javascript (mitt ansvarsområde) och ni kan kika här: Barn i förorten

Idag så börjar vi kursen databaskonstruktion, igår fick vi reda på vilka böcker vi behöver så jag får min om tidigaste en vecka, lite dåligt planerat ifrån skolans sida måste jag säga! Får väl inrikta mig på flytten den närmaste tiden...

Ny illustration

Copyright Hanna SikterLite nytt uppe på vårat "Art-sideboard" eller hur jag ska uttrycka mig! Kan tyckas lite mycket att ha så många tavlor lutade mot en så pass mönstrad vägg men det är faktiskt riktigt inspirerande och spännande att titta på!

Angående lägenheten så är äntligen alla papper påskrivna och endast två veckor kvar tills vi ska flytta, är det nu man ska börja packa eller hur funkar det nu igen...? Trevlig vecka!