Sommar Paus

...Tror bestämt att det vore bäst att sätta bloggen på paus under den närmaste månaden. Har börjat jobbat natt och sover bort nästan hela dagen känns det som (gick inte upp förrens kl 14 idag...) att blogga är nog det sista jag tänker på:D

Men för er som vill ha koll på när jag är tillbaka så kan ni lägga till mig på blogglovin' så klart!

Njut av sommaren nu, innan man märker det är det tråkig höst igen;-)

Tisdagstema - Sommar

Copyright Hanna Sikter


Här ovan, bild från mina somriga frukost mackor! Smör, hushållsost, skivad tomat, gräslök och så örtsalt ovanpå allting, mums! Har fått dessa smörgåsar sedan barnsben på sommar halvåret och har aldrig slutat äta dessa!

Varit tråkigt väder senaste dagarna, mycket inomhus mys har det blivit. Igår såg jag på en liten film med namnet "Jaws" (Hajen) för första gången, det blev några skrik faktiskt *haha* tur att det inte finns hajar i Vänern, där nästa mobilbild kommer ifrån. Vi var ute och fiskade där på lördagen nämligen. Så här såg solnedgången ut

Copyright Hanna Sikter


Fler tolkningar på temat hittar ni här:

Från 0 till 100

Copyright Hanna Sikter


När nu både jag och sambon skall plugga till hösten så var det hög tid att skaffa fram lite bokhyllor. Fram tills nu så har våra böcker legat i källaren eller i garderober! Steg 1 var mitt förra projekt, när det fanns både färg och tapeter kvar kom jag på den ekonomiska idéen att fixa i ordning en gammal Lack hylla från förra lägenheten! Så nu har vi verkligen gått från 0 till 100 vad gäller hyll-utrymme:)

Här ovan bild från arbetsrummet och min uppfixade Lack hylla, för en "före" bild kan ni titta här på IKEAs hemsidan.

Först fick den mörka hyllan två lager färg, sedan tapetserades undersidan plus kanten utåt med rester från mitt förra projekt i arbetsrummet. Billigt, roligt och praktiskt!

Hoppas att ni njuter i det fina vädret, för egen del har det blivit massor av gös fiske senaste tiden (för mer info får ni hålla koll på twitter), har nog fångat tillräckligt för att räcka över vintern;-) Trevlig ny vecka på er!