Ismete på Ölen och trädslöjd

ismete i Ölen


Tidigare idag var vi ute och ismetade, det nappade tyvärr inte men så var vi inte ute länge heller;-) Tog en kopp te och fotade lite hanns med dock!

De senaste två dagana, förutom en liten trevlig bjudning igår kväll, har varit som en trädslöjds lektion från mellanstadiet. Här har det sågats och slippats på senaste projektet. Nu har jag nyss målat på andra lagret färg, ser lovande ut!

Bilder på färdiga resultatet kommer nog upp på bloggen någon av de närmaste dagarna!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Jerry

Javisst är det kul att göra ngt av billigt material! I dessa kristider kunde man hoppas att många bloggare kunde tipsa om idéer som är snälla mot plånbok (och samtidigt miljö).



Jaha, det var underligt. För min del är det en grå kant runt ikonen, som inte ändrar färg när man klickar på den - oavsett vilken webbläsare jag använder.



Mvh

2009-02-07 @ 18:39:45
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Jerry

Ps. Jag blev utmanad på bloggen, och var tvungen att utmana 6 personer. Så jag handplockade några bland kommentarerna, bl.a dig. :-)



http://tendency.blogg.se/2009/february/utmaning.html

2009-02-07 @ 18:49:15
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Jerry

Ja, underligt att det ser olika ut för oss, vad det nu beror på.

Nä. Färgen kan härdas i ugn, så att de sedan tål att diskas. Men på färgburken står det att läsa "Bör ej målas på ytor som kommer i kontakt med livsmedel." Tanken var och är att bara ha tallrikarna som prydnad (men VAR vet jag inte än, heh..). Men visst var det lite synd ändå, hade varit kul om de gick att använda!

2009-02-07 @ 19:17:15
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback