Hästar och jordgubbar

Copyright Hanna Sikter
Fikapaus vid Tidan

Måndag igen! Har varit en bra start på veckan, fick nämligen veta att jag fått sommarjobb i några veckor som tidningsbud! Ringde och sökte förra vecka och trodde nog att jag var lite sent ute, men i bland så har man ju lite flytt, så nu väntar arbetstiderna 3:30 till kl 6:00 i slutet av sommaren, härligt va?

I lördags så spenderades många timmar i köket, ( timmar i plural i alla fall...) då min sambo fyllde år och skulle uppvaktas med frukost och middag m m. Köpte årets första jordgubbar, priset var 39,90 kr dyrt men goda, med en försmak av sommaren:)

På söndagen så var jag ute med några fina brudar Maria och Christina och red på islandshästar vid Kvarnsjö. Kände igen stället direkt när vi kom fram, varit och ridit och paddlat kanot med min idrottsgrupp i gymnasiet, mysiga minnen!

Fick en mysig häst vid namnet Freja. Fast först trodde jag att det inte skulle gå så bra, hon vägrade att ta ett steg när jag skulle leda ut henne... Men jag gav inte upp, gäller att visa vem som är boss från början. Efter en timme och någon muta senare tyckte jag nog att vi hade uppnått ett tyst samförstånd;-)

Tack så mycket för en underbar dag tjejer, ni är så himla bra och tack för att ni finns!

Trevlig vecka på er!

Kommentarer
Postat av: Maria

vilka fina bilder, du är verkligen duktig med kameran du! :) det blev en dag att minnas, verkligen! Väldigt öm i bak idag bara! ;)



Grattis till sommarjobbet, tidningsbud i tibro alltså? Hur känns det?



Puss till världens bästa Hanna

2009-05-18 @ 21:11:22
URL: http://falcini.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hajsan.

Jag vill bara tipsa om att jag har en foto tävling just nu på min blogg. http://saandraj.webblogg.se/2009/may/foto-tavling-1.html Det kanske är något för dig ? Kram

2009-05-29 @ 12:08:12
URL: http://saandraj.webblogg.se/
Postat av: Carma ♥

Gå in och rösta på mig som veckans blogg:



http://carma80.blogg.se/2009/may/veckans-blogg-mors-dag.html

2009-06-01 @ 13:06:57
URL: http://carma80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback